torstaina, toukokuuta 25, 2006

 

Remonttiloma

Kun remontti ei edisty aivan oletetulla tahdilla, on paikallaan pitää remonttilomaa asioiden edistämiseksi. Ensimmäinen "remonttivapaa" ei johtanut täysin toivotunlaisiin tuloksiin. Päivän saldo: keittiö- ja rautakauppakierros sekä visiitti Ikeaan. Lopulta olin istumassa iltaa jo ennen kello kuutta Virgin Oilissa. Siellähän sitä remonttia edistetään! Puolustukseksi: tästä tapaamisesta oli puhuttu jo viime kesästä lähtien.

Kesän 2005 työkavereitahan oli mitä hienointa nähdä. Lordihan se oli heidätkin kerennyt hurmaamaan. Vaan oli kylppäriremppakin puheenaiheena. Rustholli sai kyytiä, kun Tarja kertoi painavan sanansa. Ilta oli pitkä aikaisesta aloituksesta johtuen, eikä krapulapäivä koskaan ole paras remonttipäivä. Toki olotilassa voi samaistua paremmin perusraksamiehen arkeen.

Hoidin kotivakuutuksen vihdoin uuteen asuntoon. Aiemmin täysin turhaksi katsomani vakuutus lienee paikallaan ennen sorkkaraudan käyttöönottoa ja putkiin koskemista. Vakuutuksen otin tietenkin kummitäti Meeriltä Lordilandiasta Rovaniemeltä. Ja sielläkös oltiin Mr. Lordista neljäntuulenhattuineen täysin haltioissaan: "Aivan mahtava juttu".

7 päivää boikottiin: http://www.adressit.com/ansku69

Comments: Lähetä kommentti<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?