lauantaina, elokuuta 12, 2006

 

Don't ever try Töölön Putkiliike

Jälleen pääsi hyppäämään töistä käsin työmaalla. 1,5 tuntia meni, kun ISS:n putkikaveri hoiti homman. Työ oli suoritettu 40 minuutissa osien haku autosta mukaan lukien. Tehokas sälli. 65 v joka tuntui olevan joko kännissä tai darrassa - kun ei meinannut muistaa mistä ovestakaan tuli sisään. Väsymystä vain vanhalla herralla. Edellinen työpäivä oli venähtänyt 17 tuntiseksi.

Mies pisti vielä kämpässä tupakiksikin - kysyi toki ensin. Kävi myös tsekkaamassa alakerran putkivetoja, kun oli aikanaan ne yhtiöön tehnyt. Kertoi muutamat jutut höysteeksi ja puhui täyttä totta kertoen nuoremmilla putkareilla olevan vesiallergia. Töölön Putkiliikkeen mies ei voinut pidentää ja vaihtaa rättipatterin sulkuja, kun sieltä tipotti vettä. ISS:n eli entisen Haagan Putken mies ei vähästä välittänyt vaan väänsi pidennykset sulkuihin. Urakoitsija pääsi vihdoin viimeistelemään seinien suoristuksen.

Mies vaihtoi myös epäkeskoliittimet suihkun sekoittajille. Ne sulut, mitkä Töölön Putkiliike siihen oli ensin laittanut menevät kyllä palautukseen. Tämä ISS:n kaveri sanoi, ettei tukkukeikoista voi asiakasta veloittaa, jollei käydä työn aikana tukussa: he menettäisivät asiakkaat. Mitään vähimmäislaskutuksia ISS:llä ei ole. Jos menee tunti, veloitetaan vain tunti. Toki matka Myyrmäestä otetaan mukaan. Töölön Putkiliike sen sijaan veloittaa täydet kaksi tuntia minuutinkin työstä. Don't ever try Töölön Putkiliike.

Reklamaatio osoitetta jo tiedustelin TP:lle. Ainoa puhelinnumero heidän nettisivuillaan tosin päivystysnumero putkarille.

Comments:
Todellakin. Mulle vaihdettiin WC istuin jossa meni 45 min. Lasku oli kahdesta tunnista (75€/tunti) ja kokonaissumma 260 euroa. Esim. silikonista oli veloitettu noin 25 euroa, ehkä 1/4 tuubista meni. Kannattaa kiertää Töölön putkiliike kaukaa.
 
Todellakin Don't ever try Töölön Putkiliike!!
Pyysin hinta-arvion kampaamoon tehtävästä pesupaikan putkitöistä Töölön putkesta. Mies tuli paikalle, antoi arvion 500€-1000€, lähempänä 1000€. Kun työ oli tehty ja lasku tuli, se oli reilut 1600€. Siitä kun reklamoin, omistajanainen, joka oli heti todella tyly, laski kuitenkin osille -15% alennusta ja lähetti uuden laskun reilu 1400€. Kun sitten vielä soitin ja halusin antaa palautetta siitä, että olin nimenomaan pyytänyt kustannusarvion ja miten hinta voi olla lähes kaksinkertainen, sain niin ala-arvoista asiakaspalvelua, ettei sitä asiakaspalveluksi voi edes sanoa. Nainen keskeytti minut koko ajan huusi välillä ja puhui asiattomuuksia. Välillä hän sanoi, että "revi kuule se lasku missä on ne alennukset ja saat maksaa sen alkuperäisen". Lopuksi hän huusi, että " tehdään kuule niin, että revitään ne putket irti ja jätetään ne mitä tonnilla saa". Todella rakentavaa asiakaspalvelua.
 
Lähetä kommentti<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?