tiistaina, elokuuta 29, 2006

 

Maalaushommia & kireyttä ilmassa

Raksalla tänään maalihommia. Maalattiin kerran seinät eteisestä ja olhuoneesta - nyt niissä kaksi pintamaalikerrosta. Eteisen ja olohuoneen katto maalattiin myös. Eteinen toiseenkin kertaan, mutta olohuoneen katon maali ei kuivunut tarpeeksi nopeasti. Toinen kerros joudutaan vetämään huomenna. Kylppärin katto on nyt käytännössä valmis - joitain kohtia vielä hieman maalattava, joista paistaa vanha komea vihreä maali läpi. Äippäkin heilui maalisudin kanssa. Peura & Lylander tänään korvaamattomana raksa-apuna!

Huomenna on siivouspäivä. Ilmeisesti pitäisi jotain jo muuttaakin. Katto kuitenkin maalattava vielä kerran ennen tätä. Imuri haettava aamuseiskalta Sompasaaren lähettyviltä. Tiukka aamu. Putkimiehelle myös katsottava hommat valmiiksi; kiinnitettävä toinen suihkuseinä ja tsekattava hanat valmiiksi keittiön viemäriputkea unohtamatta. Vesikatko taitaa olla nyt viides tai kuudes, joka on täytynyt tilata.

Blogilistalla remonttiblogeja löytyy 18. Parisuhdeblogeja 137. Yhtä hyvin jokainen remonttiblogi voisi olla parisuhdeblgi. Joskus on pinna kireällä, eikä mikään mene putkeen. Yleensä siis joka ilta ja aamu. Viimeaikona enemmän kuin tarpeeksi. Maalipurkkikin jäi kämpille auki ja jugurtit hajosivat lattialle.

Sähkömies vielä tilattava tekemään kalusteasennus. Kylppärin valaisimet vain päätettävä ennen tätä. Ongelmia tuli, kun kylppäriin ei vaijerivaloja voikaan laittaa. Näin ainakin väittivät. http://www.teclux.fi/ tarjoaa joitain vaihtoehtoja kylpyhuoneen valaisemiseksi.

Comments:
Työtä suoritimme jälleen,kuten jo vuodesta 1999, työmoraaliamme ja asennettamme parhaiten kuvaavin opein: "Qualitas Potentia Nostra".

-Niskayuna Mohawk
 
Elämä on kovaa ja remontti vielä kovempaa. Tänään heiluu imurit, vaikkakin vähän liian järeät.
 
Lähetä kommentti<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?