lauantaina, elokuuta 12, 2006

 

Montoya raksalla, Trulli formulan ratissa

Tän päivän saldona lattialämmitysmaton levitys ja valu sen päälle. Mr. Backman hoiti tämän. Matosta tarkistettiin, että ohmit oli kohillaan Claes Ohlsonilta ostetulla halpis virtamittarilla. Hyvin pelas.

Remontoimassa tänään myös Alppilan Juan Pablo Montoya Olazabal Kainulainen. Formulatunnelmissa kaikin puolin sillä Juan Pablo oli varikkotiimeineen tsekkaamassa Toyotan Trullin kaasutukset Steissin kupeessa. Kankkusen Juhan ralliauto kiersi radan ensin, kunnes Trulli pääsi vauhtiin. Desibelit olikin sitten vähän eri luokkaa. Autosta näimme lähinnä takasiiven oikea kulma.

Raksarojut saatiin Backmanin kyydissä jäteasemalle. Otettiin alas kylppärin seinien ulkopuolelta halkeamaan lähteneet kohdat ja täytettiin ne alustavasti. Mällien sekotussuhteet ei aivan menneet kohilleen. Apupojan laastitietämys ei ollut siirtynyt työn jatkajille. Mittailtiin myös keittiön laatoituksen kohtia urakoitsijaa varten.

Raksalla oli tänään erikoisvieraita Ilmajoelta asti. Formulaa oli tulleet katsomaan myös Eero-serkku kaverinsa kanssa. Päiväturnee Helsinkiin. Ajaminen keskustassa oli kuulema vähä ku Seinäjoen Kärjes - yhtä hankalaa! Kävipä raksalla pyörähtämässä myös Janne & Piiakin lukutauolla. Onneksi heidän tenttiinlukutaukonsa on reilun pituiset!

Kuin kaksi marjaa: http://images.google.fi/images?q=juan+pablo+montoya&hl=fi

Comments:
Silmälasimuodista päätellen tämä kaveri elää 70-luvun Brittielämää..
 
Lähetä kommentti<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?