tiistaina, elokuuta 01, 2006

 

Päivien päivä

Aina ei päivä voi mennä pulkkaan. Aamulla putkimies ilmoitti yksiselitteisesti, että koko päivä saattaisi mennä taloyhtiön sulun uusimiseen. Koko talon vesilinjan tyhjäämiseen voisi kulua niin kauan aikaa. Lopulta sulku tuli tehdyksi jo puoleen päivään mennessä niin, että miehet olivat kahdeltatoista heilumassa kylppärissäni. Tosin toinen heistä on vain oppipoika, joka seisoo täysin mykkänä vieressä.

Putkia saatiin vedettyä jokunen, mutta valmistahan ei tullut edes kolmannella putkimieskerralla. Toinenkin sulku falskaa - tällä kertaa keittiössä. Kylppärissäkään ei saatu rättipatterin putkia vedettyä. Toisesta tippui vettä jatkuvaan. Puolivalmista siis. Homma seisoo, eikä kylppärin seiniä päästä vieläkään tekemään. Vasta kolmas putkimiesviikko.

Kaveri onkin todellinen häslääjä. Mitä voisitkaan odottaa kaverilta, jonka kännykän soittoääni on oman lapsen laulamana "Juhani ja Liisi, lapset herätkää...". Jos joku menee ei suunnitellusti, miehen pasmat sekoavat ja manaus alkaa. Keittiön putkenkin mies kerkesi rikkoa. Paikkasi kuitenkin. Miten nyt edetään? Firmassa tuntuu olevan kiirettä tällä viikolla, vesikatkot ja kaikki tilattu, tiedäthän, totesi putkimies. Puhuimme perjantaista ja huomenna soitellaan lisää. Jollei anna takuuta, että kaikki tulee kuntoon vielä tällä viikolla, menee firma vaihtoon. Tällä kertaa mies sanoi laskuttavansa 8 tuntia yhtiötä ja 3 tuntia multa = 11 tuntia. Kaveri vietti aikaa putkien parissa 6 tuntia, ei ainakaan 6 ja puolta tuntia enempää!

Työpäivä sitten kruunasikin kaiken.

Comments:
Kyllähän nää kommentit tähän jää antamatta emailosoitteita, Timo hyvä!
 
Lähetä kommentti<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?