torstaina, elokuuta 10, 2006

 

Päänsärkyä putkimiehestä ja 5. vesikatko

Päivän kohokohtana vääntö ensimmäisen putkimiehen kanssa. Kaveri kävi laskemassa putken pätkät mitä oli meille uhrannut. Kuulema siitäkin ajasta tulisi laskuttaa, mutta tässä tapauksessa hän ei laskuttanut. Laskutti kuitenkin mm. kahden tunnin osien hakukeikasta tukkuun putkitöitä edeltävältä päivältä. 9 tuntia laskua + aiempi 2 tunnin "suunnittelu" +kaikki kamat. 2 tuntia kun on minimiveloitus.

Kankaanpää suuntasi vihdoin kohti kotia. Keski-Suomi kutsui, kun keittiön seinät saatiin suoriksi. Nyt on välitilakin suorakulmassa vasemman puoleiseen seinään nähden. Ere puolestaan ollut nyt raksalla pyörimässä muutaman päivän.

Huomenna 4. vesikatko talossa mun ansiosta. Jes! Naapurit tykkää. Putkien sulkuja tuotava seinästä sisäänpäin, kun seiniin uppoaa tasoitteita joistain kohtia enemmänkin. Toukohousu putkari se antoi neuvot tähänkin. Ja selitys siihen miksi putkia olisi voinut upottaa lattian valun alle löytyi: kun siellä jo yksi putki menikin! Putkien vientiä suihkuseinien alumiiniprofiilin läpi hän ei edelleenkään voinut ymmärtää. Putkien seiniin ja lattiaan upottaminen oli hänen mukaansa täysin oikea tapa. Antoipa vielä vinkit minkälainen kansi kaivolle pitäisi ostaa, ei normaali metalli, vaan joku rosteri, pari euroa kalliimpi, mutta ei taivu, kestää. Näitä neuvojahan en olisi jaksanut kuunnella yhtään enempää.

Soittipa vielä peräänkin: taloyhtiön laskutusosoitteesta. Toukohousu!

Hankintoja on tehty: laatat hoidettu ja Jo-El lattialämmitysmatto. Kallis pieti. Matto oli haettava Bauhausista, kun Keskolta ei oikeaa kokoa löytynyt. 145e/3,4m2 Sieltähän ei alennuksia herunut!

Tehokkaasta työajasta kuluu jo aivan liian iso siivu omien asioiden pyörittämiseen.

Comments:
Voi TURKANEN sitä Pak... Putkimiestä!!! On miehellä otsaa. Työsuorituksen perusteella palkaksi olisi riittänyt olkkarin lattialla lojuvat vanhat putkenpätkät. Niistähän olisi voinut rakentaa vaikka henkilökohtaisen viemärin suusta pursuavalle scheisselle.

Paluu arkeen remppakeikan jälkeen on ollut vittumainen ja ankara. Aamulla mielen valtasi tyhjyyden tunne, kun ei oikein tiennyt mitä tekisi. Päivällä jouduin itse maksamaan ruokani. Illalla jouduin jättämään luistelulenkin kesken heti alkuunsa, kun kipeytynyt sääri esti jarruttamisen. Tämän ongelman havaitsin onneksi Seminaarinmäen PÄÄLLÄ.

No, onneksi hanslankareita tarvitaan myös Pohjois-Suomessa, joten otan suunnan sinne heti huomenna. Eiköhän tämä tästä...
 
Lähetä kommentti<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?