sunnuntaina, elokuuta 27, 2006

 

Raksakamat päälle ja baanalle

Tänään raksalla saatiin aikaiseksi: keittiön seinien ja katon maalaus kahteen otteeseen, sama wc:n kanssa, kylppärin ulkopuoliset seinien pohjamaalaus, laattojen saumaus hoidettua loppuun (J Heikkinen ei tällä kertaa lotrannut, vaikka vellin kanssa saatiinkin taas venailla lirun muutumista työstökelpoiseksi) ja kylppärin laatan ja seinän raja tasoitettua. Kiitos Janne, Piia ja Olli.

Huomenna edessä aikainen herätys. Keittiön toimitus edessä. Seinäjoen pojat tulleet jo tänään Helsingin isoolle kirkolle. Sunnuntai-iltapäivästä vuorossa meidän asennus keittiön ja kylppärin kalujen osalta. Pohjustus oli tiukkaa asennuksen edellä ja huomenna vedettävä keittiöön vielä yksi pintamaalikerros.

Isoolla kirkolla jaettiin muutoinkin tänään raksan ilosanomaa. Isäntä ei olisi nimensä veroinen, jos jättäisi raksavermeet himaan lauantai-iltana. Mitä turhia. Farkut on nii komiat, et moni jo kyselikin mistä noita saa. Jätkä on eläin -paita maalitahroissa, kuten kengätkin, kruunasivat toki kaiken. Kerran opastettiin tulemaan Vltavaan vain sisään niin sinne siis. Poke sattui katsomaan muaalle, lähtiessä katsokin sitten pidempään. Toki piti varmistaa lyhin reitti seurueen pöytään, notta huvittuneiden katseiden määrä minimoituisi. Toki hilpeys oli huomattavaa. Sitä ennen piti pyörähtää Kalliossakin näyttämässä remonttiuskottavuus.

Tänään testasin Torigrillin Grillinruis-hampurilaisen (3,70 e) . Kelpo, mutta kokolihahamppari edelleen suosikki nro 1. Remontti-imuri tarvis hommata pikaseen jostain!

Comments: Lähetä kommentti<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?