perjantaina, elokuuta 18, 2006

 

Remonttilöysäilyä

Pari löysää arkea ilman remonttia. Tänään olikin heti tavallista vaikeampi orientoitua todellisiin hommiin. Kylppäri etenee, vaikkakin ei ihan viime viikon toiveita herättäneessä aikataulussa ollakkaan. Laatat on seinillä ja lattian kaadot nyt kunnossa. Sunnuntaina kaveri tulee levittämään lattian vesieristykset ja maanantaina tarkastaja tarkastamaan klo 6.45.

Kylppärin laatat herätti jo pelonsekaisia tunteita: oliko valittu oikea vai ei, oliko vaakaladonta sittenkään se fiksuin tapa hoitaa homma. Oli miten oli, seinällä ne on. Supertarjouslaatta oli kieroa ja joissain oli jopa millin heittoja. Tasalaatuisuudesta ei ollut tietoakaan. Kulmissa olleet raot hirvitti. Saa nähdä miltä näyttävät saumausaineen kanssa. Seinän ja laatan väliin on vielä hommattava jokin lista saumaan, mihin laatoitus loppuu.

Pönttö, rättipatteri, allas, tuloilmaventtiili, liimaponttiparkettia tuli hommattua tänään. Tietenkin liimapontin liimat unohtui. Viikonloppuna keittiön pinnat asennuskuntoon ja kylppärin ulkopuoliset seinät kondikseen.

Comments: Lähetä kommentti<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?