maanantaina, elokuuta 28, 2006

 

Turkanen: TAAS meni piikkaushommiksi!

Keittiön asennuksen piti olla sunnuntainan. Kavereilla kuitenkin meni hiukan pitkäksi. Lopulta olivat seiskalta mestoilla ja kannoimme kamat sisään ja katsastimme tilanteen. Seinät suoria siltä osin kun pitääkin ja muutoin kaikki ok, mutta, keittiön viemäriputki törröttää tietenkin liiaksi. Astianpesukone tulisi ulos keittiörivistöstö, jos putken annetaan olla.

Piikkaushommiksi meni. Turkanen! Taas kerran! Mikä tahansa ammatti putki-, sähkö- tai mikä tahansa asentajamies tulee paikalle on syytä piikata. Puol tuntia oli aikaa naputella, koska puol ysin uutisten aikaan on parempi jättää naapurit rauhaan. Homma jäi puolitiehen. Aamulla jatkettava ennen töihin menoa. Putki lähti lopulta liitoksesta hyvin irti. Kaatoa oli aivan liikaa, joten uuden pätkän voi pistää enemmälti lattian tasoon. Siihen betonivalua pitää vielä hakata taltalla. Molemmilla puolin kulkee tietenkin putket. Huomenna vaan pitäisi onnistua saamaan putkari paikalle yhdistämään viemäriputket, jotta keittiöasennut onnistuisi. Soitettava heti aamu seiskalta.

Helvetin tehokas päivä muutoin, kun Kallion raksa-avutkin tuli herätettyä jo ysiltä töihin (sori)! Sannakin oli hyvänä apuna keittiön kamojen kantamisessa. Keittiö kunnossa ja yks pintamaalikerros vielä muualle. Kattoihin kaks. Piikkaushommat vaan sapettaa aina - ja se, ettei viemäriputkea tullut hoidettua aiemmin kuntoon. Joku putkareista siitä sanoikin. Ja itsellä oli myös monesti mielessä, että tiskikoneen mitat tarkistattava. Perskuta.

Comments: Lähetä kommentti<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?