maanantaina, elokuuta 14, 2006

 

Vesieristeet seinillä ja parketit liimapontilla tilaukseen

Kylppärin seinät on nyt näyttävästi vesieristeiden peitossa. Tuoksukin oli melkomoinen. Pitkään on venattu, että tähän on päästy. Huomenna Mestari tulee tarkistamaan, onko työt tehty oikein. Tämä Mestari on isännöitsijän tekninen apu vesieristyksen hyväksymiseen. Lattiassa ei vesieristyksiä vielä ole, mutta ei kait vielä sitten pidäkään olla. Seinät ensin sanoi urakoitsija.

Raksalla ei tänään amatöörivoimin ihmeempiä tapahtunut. Työviikon aloitus vei suurimmat mehut. Karelialta onneksi saatavissa Koivu Natur -parkettia myös vanhalla liimapontilla, joten voimme jatkaa vanhaa parkettia nätisti. Eri asia sitten onkin, onko se lattia juuri se Koivu Natur.

Parketin asennuksen valmistelu sujui hyvin. Vanha lattia lähti irti pontin rikkoutumatta. Lankkuja leviteltiin kohtiin, johon syytä laittaa alle kehikko. Sähkötkin uppoaa nätisti lattian alle. Vanhaa pätkää parketista voi vielä käyttää, joten tilata ei tarvinnut kuin yksi 3,4 m2 paketti. Rejn rättipatterikin tuli tilattua. Onneksi edellisen tilauksen peruutus onnistui: toinen merkki ei käynytkään käyttövesikiertoiseen systeemiin. Huomenna raksalle jo aamu seiskaksi!

Comments: Lähetä kommentti<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?