perjantaina, marraskuuta 03, 2006

 

Remppa jatkuu kolmen viikon kiireiden jälkeen

Vihdoin hellittää. Tiukka risteily-5kymppis-hirvijahti-viikonloppuputki ohi! Rempan viimeistelyyn ehkä vihdoinkin aikaa. Tosin työt vie välillä mehut. Mutta onneksi toinen osapuoli muistuttaa rempasta aina toistuvin väliajoin.

Makuuhuoneen katto on varsin houkuttelevan näköisessä kunnossa. Täyttöaineita tullee kulumaan useampia säkkejä ja ämpäreitä. Tällä kertaa Breplast LG -valmistäyttömassasta oli kova tarjous RTV:llä: vain 21 euroa. Normaalihinta n. 40 e ja K-Raudasta kysyttäessä pystyivät myymään 31 euroon. Valmismassoja yritetään tyrkyttää kuluttajille jauhesäkkien sijasta. Kuulemma Ruotsissa jo valmistasoitteet yleisempiä.

Tasoiteruisku olisi poikaa massan levittämisessä kattoon. Viikonlopuksi sellainen olisi irronnut 250 eurolla konevuokraamosta. Vaatii tosin voimavirran 16 V. Kerrostalohuoneistossa ei moista ole. Pitänee kysyä talonmieheltä saako virtaa jatkojohdolla jostain. K-Raudassa tarjolla oli Taiwanilainen paineilmatasoiteruisku (lähtöhinta 79 e, 56 e olisi myynyt). Niin luotettavalta kuin laite kuulostikin paljastui totuus nopeasti, kun vakioraksaäijäasiakas sattui paikalle: laite vuotaa ja ampuu veden läpi. Vuokrakone olisi hankittava, mutta millä virralla. Remppaimurin ostin jo tässä vaiheessa!

Comments:
asun Ulliksessa. Vastaava kattoremontti tuli tehtyä, kun katto tuli alas samaan tahtiin ulkona leijuvien syyslehtien kanssa. Raskas rasti oli, mutta nyt hintaa huoneistolla viime arvion mukaan 450 000EUR. Tästä en muuta vaikka akka lähtis..
-Jankka
 
Tuliko Kuusamossa kaatoja? Itse koin kummaa, suorastaan syvällistä rentoutuneen olon tuomaa tyydytystä lämpimissä sisätiloissa kyseisen viikonlopun aikana. Erityisesti yksin saunoessa. Haikeissa tunnelmissa? Ei todellakaan! :)

-K

ps. Balance Consulting KTH tarjoaa tarvittaessa apua työrintamalla, 220€/h
 
tarjoan remppaseuraa 10vuoden kokemuksella urakkana, 4500EUR??

-Tapsa
 
Jankka: Ulliksessa huoneistot toki arvossaan. Kattoremppa oli mieletön, mutta palkitsee nyt tekijänsä. Harmittamaan olis jäänyt, jos olisimme välikaton jättäneet paikalleen verholistoineen.

Tapsa: urakkahinta aika katossa - työhän itsessään ei vienyt aikaa lopulta montaa tuntia. Niiden tuntien ottaminen muilta (turhilta) kiireiltä vaan vei aikansa. Next time!

Kth: kaatoja 3 ja puolikas hirveä pakasteessa - edelleen!
 
Lähetä kommentti<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?