sunnuntaina, helmikuuta 04, 2007

 

Listoitusviikonloppu

Long time no blogging. Remontin viimeisistä vaiheista ehkä se tiukin, listoitus, lähes tehty! Projekti alkoi torstaina listojen haulla. Viikonloppu sirkkelöitiin lattialistoja appiukon auttaessa. Vanhan kämpän seinät on vinot kaikin päin eikä ovilistojenkaan paksuudet yhtene. Puhumattakaan lattian epätasaisuuksista... Lähes joka kulmasta irvistää, mutta johdot on piilosssa! ;) Kaarevien seinien osalta mdf-lista ei vielä taipnut, mutta ne kerkeää vielä laittaan myöhemmin - ehkä seuraavana viikonloppuna. Ja ehkä taipuvammalla listatyypillä. Myös wc:n listat jäi laittamatta: koristelistan sijasta sinne laitettaneen jotain "yksinkertaisempaa".

Tiukka projekti. Kuitti olo. Ei ihme, että toveri Heikkinen kieltäytyi jo hyvissä ajoin jalkalistojen laittamisesta! Mikäs sen parempaa tekemistä voisi ollakaan kuin millimetrin tarkka höyläys ja viilaus. Pottumasita hommaa kaikkine kulmien rouhimisineen.

Ovien ja ovilistojen maalaukset vielä ja tuparivalmius on huipussaan - vuosihan tässä on jo lähes vierähtänyt! Joku huonekalu olis ehkä silmänlumeeksi hankittava ennen sitä. Oon tosin kuullu, et niitä vuokrataan sisustusohjelmiinkin, nii miksei tupareihin!!! Toinen vaihtoehto olis tietty tilata kamat postimyynnistä. Palautus tupareiden jälkeen. Tekis komian ja varakkaan näkööseks! Hommaa sit itte myöhemmin, jos niitä mööpeleitä ylipäätänsä tarvii! Kuva: Ere Lappalaiselle isoo kiitos korvaamattomasta listoitusavusta!

Comments:
Ei muuta kun rempan päälle kevään reippaimmat tuparit, paljon väkeä ja kämppä uuteen remonttiin! ;)
 
Eiköhän Samppa pidetä pikku paussi näissä remppahommissa. Keäskin tulossa...
 
Lähetä kommentti<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?