maanantaina, huhtikuuta 02, 2007

 

Ni hao!

Remontti on raskasta duunia. Naapurin Lassekin vihjaisi aikanaan loman tarpeesta (ex-naapuri nykyisin). Ja lomahan maistuu lähes vuoden projektin jälkeen, kun remontista ei tarvitse stressata!

Loma Kiinassa alkoi mainiosti. Matkasimme lauantaina Shanghaihin. Koneen ollessa perillä sunnuntaiaamuna meni päivä jetlaakin kourissa. Pienet 2,5 tunnin nokkaunet tekivät välissä terää ja pienen heräilyn jälkeen olimme taas elämämme voimissa. Ensi kosketus Shangaihin oli vaatemarkkina. Kauppaa väännettiinkin ahkeraan - melkein kolme tuntia. Edullisuus on huipussaan ja tinkaaminen arvossaan. Riikan oli tarkoitus teettää vaatteita, mutta itselläni ei juuri. Hintatason selvittyä läksin pois 6 vaatekappaleen tilauslappu kourassa: 2 pukua, kolme takkia ja 1 bleiseri. Riikka pisti toki paremmaksi, vaikka lopulta rämpylöissä rahaa meni molemmilla lähes yhtä paljon. Miesten vaatteet vaatinevat enemmän kangasta, joka on ehdottomasti kallein osa ostosta.

Lisäksi kävimme jalkahieronnassa rentoutumassa pitkän lennon rasituksen jäljiltä. Riikka onnistui hankkimaan vatsapöpön ensimmäiselle päivälle, joten päivän turistikierros uhkaa jäädää tyngäksi. Tänään illasta suuntaamme yöjunalla Pekingiin.

Comments: Lähetä kommentti<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?