torstaina, elokuuta 24, 2006

 

Likipitäen jo puoli vuotta tätä taloa nyt tehty on

Läpi kiven perse edellä puuhun, kun yötä myöten kiivetään
Kylppäriurakoitsija Backman pisti pensselit nippuun ja karautti punaisen Peuqeot Boxerinsa kohti Röykkää. Urakka käytännössä hoidettu. Kylpyhuoneen ja WC:n lattioiden saumat ja silikonit hoitui tänään kuntoon. Samalla Mr. B kiinnitti seinään pyyhekoukut. Suihkuseinät kiinnitimme yhdessä, mutta hätiköiden. Kuten J. Heikkinen totesi, halpaa ja hyvää remonttimiestä ei löydy. Ovet ei alaosasta aivan osu kohdalleen. Hätähousu! Pitää ruuvata irti ja säätää vielä itse, sillä magneetti ei sulje nyt ovia täysin. Läpinäkyvä lasi oli joka tapauksessa hyvä valinta. Hanan toisen helan ja seinän väliin jää myös aukko, joten isompi hela hommattava. Lisäksi kylppärissä vielä tehtävä:

Se ei oo mies eikä mikään, jollei valmistu talo omin hartiavoimin
To-do-list:

Ensi viikolla siivousurakka hoitunee käden käänteessä: molempien mammat tulossa siivoamaan! Painetta onkin: Riikan sisko & siskon mies tilapäisasumisen tarpeessa + Münchenin vieras tulossa - ensi viikolla.

Vasara ja nauloja, koko rahalla
Huomenna Kiitolinja toimittaa kodinkoneet perille. Tekstiviestillä ilmoittivat soittavansa puolta tuntia aiemmin, jotta tulla vastaanottamaan lähetys. Onneksi työkaverit lupautuivat kantoavuksi - keskellä päiväähän toimitus tapahtuu. Leevin "Vasara & nauloja" soinut vasta kahden kuukauden ajan töissä, lähes joka aamu. Raksalla muita suosikkibiisejä olleet myös Sävelradion ja Iskelmän soittolistojen kärjet. Raksabiisit 2006 top 3:

  1. Leevi and the Leavings - Vasara ja nauloja
  2. Paula Koivuniemi - Yöperhonen
  3. Katri Helena - Onnen onkija
Apupojalla tähän voi olla omat kommenttinsa. Onko suosikkeja uudella työmaalla? Viime aikoina kanava on vaihtunut Valvomon Mikä Kesä -biisistä ja siitä täysin loppuun soitetusta euroviisurockista - surutta.

Hommat hanskassa - ja hanskat hukassa
Bacmanin avulla saatiin roudattua loputkin raksaroinat veke. Reilusti niitä olikin. Tilan tunne oli jo valtaisa. Siistiä, kun kylpyhuonekin käytännössä kondiksessa. Touko- ja hätähousu urakoitsija joutui jonkin aikaa venaileen ja kantamaan myös roskia. Säkkejä riitti. Hätäinen oli kaveri taas, sillä alakertaan levisi hiekat reippaasti kynnysmatolle. Juuri siihen kohtaan, missä on lappu "Remontoijat huomio: rojut hoidettava itse ja käytävät pidettävä siistinä". Ei ollut talonmies paikalla, jolta olisin lainannut imurin. Kihvelillä putsailin sen minkä lähti. Sori!

Saaplatti: leivät jäi raksalle ja iltapalana pikku purkki hyla raejuustoa. Nälkä! Eilen sentään pysyi raksaeväslinja: mäkkärin Deluxe Jr. 2 x 2 e. Tänään laitoin kuvan keittiön tilanteesta asentajalle. Huomenna mahdollisesti tulossa pyörähtämään, kun muita asennuskeikkoja hoodeilla.

Comments: Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?