tiistaina, elokuuta 15, 2006

 

Unelmakämppiä ja tilapäiskämppiä


Remontin dead linet paukkuu. Tilapäisasunnoissa on asusteltu jo aikamme - nyt jo viidennessä sellaisessa. Espoon Kilo on nyt taakse jäänyttä. Hieno, rauhallinen, luonnonläheinen mesta. Tällä kertaa voimme majailla loppukuun tyttökaverin kaverin vuokrakämpässä hänen itse muuttaessa tästä juuri ostamaansa asuntoon. Kiitti Mirju!

Remontinhan tuli olla valmis nyt, kun 1,5 kk sitten vuokrasimme Kilosta HOAS:n solusta huoneen tilapäistarpeeseen. Eipä olekaan. Tilapäisasuminen on kohtuu rassaavaa. Pääasia kuitenkin, että on ollut yöpaikka - ja juoksevaa vettä! Etteikö toki remonttikämpänkin WC-pöntössä vesi olisi virrannut. Enpä olisi uskonut opiskelijasolussa enää asuvani. Kohtuu askeettista, kun kalustustakaan ei ollut. Muovimattolattia on aina jees.

Raksalla vesieristyksiä laajennettiin eilisestä. Urakoitsija oli vedelleyt eristeet säännösten mukaisesti 1,5 metriä vesipisteistä. Tarkastaja Mestarille tämä ei kuitenkaan kelvannut. Hän totesi, että parempi vetää eristeet kaikille seinille. Huomautti myös lattiasta, johon oltiinkin jo laittamassa lisää massaa. Rättipatterin tulot jää suihkuseinän sisään ja Mestari kehotti olemaan tarkkana näiden kanssa. Eristyksiä jatkettiin ja laatoitus alkaa huomenna. Kilonkallion, jos muidenkaan opiskelija-asuntojen, vesieristyksiä tuskin näin tarkkaan syynätäänkään.

Taas yksi raksailta meni reisille: tilapäismuuttohommissa.

Comments:
Kysymys isännälle:

Miten kauan voi remontti kestää?

terveisin
Tietämätön
 
Juuri niin kauan kuin sen ei ainakaan usko kestävän.
 
Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?